Työkalut


Vaatimusten hallinta on keskeinen tuotekehityksen prosessi, joka auttaa varmistamaan tuotteen laatua ja asiakastyytyväisyyttä. Ei ole yhdentekevää, millä välineillä sitä tehdään. 

Varsin monet yritykset käyttävät tähän työhön erilaisia toimistosovelluksia, wikisivustoja tai bugien hallintajärjestelmiä. Näitä ei ole kuitenkaan suunniteltu tämän tyyppiseen työhön, ja suuremmissa hankkeissa tai regulatiivisten erityistarpeiden ilmaantuessa niiden rajat tulevat vastaan. Meillä on pitkä kokemus eri välineistä ja pystymme tukemaan asiakkaitamme mm. työkalujen valinnassa, käyttöönotossa, migraatioissa ja koulutuksissa. 

ImproveIt Oy on nyt Intland Softwaren (toukokuusta 2022 osa PTC-konsernia) konsultointipartneri pohjoismaissa.

Intland ja sen tuotteet, codebeaber X ja codebeamer, tarjoavat markkinoilla ainutlaatuisen yhdistelmän johtavia ominaisuuksia, asiakaslähtöistä tukea ja kohtuulliset lisenssikustannukset. Yhtiö on kasvanut merkittävästi viime vuosina ja Euroopassa mm. Saksan johtavat autoalan yritykset, kuten Audi, BMW, Daimler, Porsche ja Volkswagen käyttävät Intlandin ratkaisuja. Meillä on ilo voidessamme auttaa suomalaisia innovaatioyrityksiä näiden ratkaisujen avulla.