Tietoja meistä


Riippumatta kehitysmallistasi ohjelmistovaatimusten ongelmat ovat juurisyinä jopa 50 prosentissa havaituista vioista. Onko sinulla varaa jättää niiden laatu varmistamatta? 

Vaatimusten heikko laatu, puutteellisuus tai virheellisyys muodostaa ison riskin projektin tehokkaalle toteutukselle. Vaatimuksissa olevat virheet muodostavat kerrannaisvaikutuksineen merkittäviä kustannuksia ja aikataulujen viivästyksiä projektille. Toisaalta liiketoiminnan nopeisiin muutoksiin pitää varautua, joten vaatimuksia ei enää yleensä kannata tehdä "pilkkua viilaten".

Arvokas taito onkin tehdä juuri oikea määrä määrittelyjä. 

Olemme johtava ohjelmistovaatimusten asiantuntijayritys Suomessa.

Vankan kokemuksemme kautta me ymmärrämme nämä realiteetit ja voimme yhdessä valita parhaat palvelut ja välineet hukkatyön välttämiseksi. Saatte meiltä kattavat palvelut kuten arvioinnit, työpajat, konsultoinnin, välineiden käyttöönoton tuen ja räätälöidyt koulutukset. Näillä mahdollistetaan parannusten nopea käyttöönotto ja varmistetaan tehokkaat toimintatavat myös jatkossa. 


Kokemus

Akateeminen pohja. Lääkelaitealan, turvallisuuskriitisten ohjelmistojen ja finanssisektorin tuntemus. ImproveIt Oy perustettu vuonna 2007.

Intohimo

Otamme aina asiakkaan kokonaisedun huomioon työssämme ja etsimme parhaat tavat tehdä työmme. Emme tyydy keskinkertaiseen.

Taito

Certified Professional for Requirements Engineering (CPRE) -sertifikaatti. Vankka perusosaaminen ja asiakkaan haasteisiin perehtyminen vie projektit maaliin.

Tuki

Välineiden osalta käytämme alan johtavia toimittajia, kuten Intland, ja heidän tekninen tukensa on takanamme.